Omakotitalon sähkötyöt

Omakotitalon sähkötöitä voivat olla niin pienet asennukset kuin vanhojen kiinteistöjen suuremmat saneeraukset. Omakotitalojen sähkötöitä tehdessä ja sähköjä suunnitellessa tulee kiinnittää erityistä huomiota sähkölaitteiden kasvavaan käyttöön sekä esimerkiksi viihde-elektroniikan jatkuvaan yleistymiseen. Omakotitaloissa sähköjärjestelmän on tärkeä olla turvallinen, nykyaikainen sekä riittävän kattava vastatakseen modernin sähkönkulutuksen asettamiin standardeihin.

Kaikki omakotitalon sähkötyöt samalta toimijalta

Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa vankalla osaamisella kaikki omakotitalon sähkötyöt. Uusimme koko talon sähköt ja vaihdamme sulakkeet. Asennamme kodinkoneet, korjaamme sähkölaitteiden viat ja toimitamme tarvittavat lisäosat, valaisimet sekä muut sähkötuotteet. Lisäksi olemme erikoistuneet mm. sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen asennuksiin ja huoltoihin sekä aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden toimituksiin. Ja mitäpä nykyaikana olisikaan omakotitalo ilman sähköauton latauspistettä! Myös ne saat meiltä kätevästi toimitettuna ja asennettuna. 

Omakotitalon sähkötöihin kuuluvat mm:

 • Sähköasennukset
 • Antenniasennukset
 • Aurinkovoimala-asennukset
 • Kaapelointi
 • Sähköauton latauspisteiden asennus
 • Antenni- ja tietoverkkojen asennukset
 • Hälytin- ja paloilmoitinjärjestelmien asennukset
 • Sähköasennusten vianmääritykset
 • Huolto-, muutos- ja korjaustyöt
 • Sähkölaitteiden vaihdot, korjaukset ja asennukset
 • Sähkösuunnittelu

Yleisimpien sähkövikojen korjaus hoituu nopeasti

Ilmenikö kotona yllättävä sähkövika? Ongelmatilanteen sattuessa teemme omakotitaloille pikaisia sähkötöitä ja korjauksia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Apu löytyy nopeasti huoltoautostamme, jonka varustus kattaa kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet ja varaosat yleisimpiin akuutteihin sähkötöihin. Tällaisia ovat mm. sähkölaitteiden pienet vikakorjaukset ja osien vaihdot.

Pitkä kokemuksemme omakotitalon sähkötöistä takaa kestävän lopputuloksen

Huomioimme kodin sähkötöissä aina asukkaiden toiveet ja tarpeet niin asumismukavuuden kuin sähkön käyttömäärän kannalta. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä – teemme sähkötyöt samalla, tutulla omistautumisella oli kyseessä sitten omakotitalon kokonaisvaltainen sähkötekniikan uusiminen tai tarve olohuoneen televisiojärjestelmän asennukselle. Panostamme kokonaisvaltaiseen, sujuvaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Teemme sähkötyöt sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa ja pidämme sinut ajan tasalla, mikäli omakotitalossa ilmenee muita tarpeita sähkötöille.

Ethän tee sähkötöitä itse!

Omakotitalon sähkötöitä ei kannata koskaan lähteä korjaamaan itse. Sähkötöiden tekeminen ilman oikeaoppisia välineitä ja tekniikoita on vaarallista ja johtaa yleensä vain suurempiin ongelmiin. Väärin tehdyt sähkötyöt voivat vahingoittaa kiinteistön muita sähköjä, ja lopputuloksena voit joutua maksamaan sähköjen korjaamisesta vain enemmän. Otathan siis matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin hoidamme kodin sähkötyöt kerralla kuntoon! Toimimme vikkelästi, mikäli tarve vaatii!

Ota yhteyttä ja tilaa omakotitalon sähkötyöt ammattilaiselta!

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike, jolla on hallussaan S2-luokan urakointioikeus (kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt). Lisäksi saat meiltä SETI-sertifioidut sähkölaitteistojen kuntotutkimukset. Sähköasentajiemme ajankohtainen osaaminen on yrityksellemme tärkeä arvo, joten huolehdimme säännöllisesti erilaisista koulutuksista ja perehdytyksistä. Laajan verkostomme ansiosta saat samasta osoitteesta kaikki omakotitalon sähkötyöt suunnittelusta asennuksiin.

Toimimme pääosin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudellamaan alueella, mutta tarvittaessa matkaamme sinne, missä tarve sähkötöiden tekijälle on!