SÄHKÖMIES SIPOO

SÄHKÖASENNUKSET LAIDASTA LAITAAN

Sähköpalvelu Kipinä on Sipoossa ja koko Uudenmaan alueella palveleva asiantunteva sähköliike. Teemme sähkötyöt monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, olipa kyseessä yksittäinen sähköasennus tai laajempi kokonaisvaltainen urakka. Teemme sähkötyöt sekä yksityisille asiakkaille, yrityksille, että julkiselle sektorille. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi sekä uudisrakennus-, että saneerauskohteisiin. Sähköasentajamme auttavat myös pienemmissä sähkövikakorjauksissa.

Erikoisosaamiseemme kuuluu erilaisten sähkötöiden lisäksi antenni- ja tietoverkkojen asennus ja huolto. Toimitamme ja asennamme myös aurinkopaneelit ja aurinkosähkövoimalat!

ASIANTUNTEVA PALVELU

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolta löytyy S2-luokan urakointioikeus, joka tarkoittaa pätevyyttä suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

SÄHKÖPÄIVYSTYS MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN

Päivystävä sähkömies palvelee kiireellisissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin! Mikäli tulee kiireellinen tarve tavoittaa päivystävä sähköasentaja, soita 010 322 1250. Palvelemme asiakkaita Sipoon ja lisäksi koko Uudenmaan alueella.

Teemme jokaisen työn samanlaisella asiantuntemuksella ja huolellisuudella, olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai pienempi sähköasennus. Ota yhteyttä!