SÄHKÖMIES TUUSULA

ASIANTUNTEVA SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä tekee ammattitaidolla sähkötyöt asiakkaille Tuusulan ja koko Uudenmaan alueella. Palvelemme sähköasennuksiin liittyen sekä yksityisiä että yritysasiakkaita, ja myös julkista sektoria. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennuskohteisiin ja saneerauskohteisiin, mutta autamme myös pienissä sähkövikakorjauksissa.

KOKONAISVALTAINEN LAADUKAS PALVELU

Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Erikoisalaamme kuuluu sähköasennusten lisäksi antenni- ja tietoverkkojen asennus ja huolto. Meiltä saat myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden asennukset ja toimitukset!

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike ja meillä on S2-luokan urakointioikeus, joka tarkoittaa että meiltä löytyy pätevyys suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt.

PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖMIES TAVOITETTAVISSA MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN

Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä sähköpäivystykseemme, joka palvelee myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Päivystävän sähköasentajan tavoitat numerosta 010 322 1250.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi yksittäinen sähköasennus, meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun! Teemme sähkötyöt laidasta laitaan Tuusulan ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!