Antenniasennus ja antennihuolto Helsinki - Uusimaa alue

ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU

Sähköpalvelu Kipinä tekee ammattitaidolla antenniverkkojen asennukset ja huollot yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös taloyhtiöille. Teemme antenniasennukset toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat antennien asennus- ja huoltotyöt sujuvasti sovitulla aikataululla. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, eli hoidamme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella, sekä huolehdimme sujuvasta yhteydenpidosta.

ANTENNIASENNUS & ANTENNIHUOLTO AMMATTITAIDOLLA

Olipa kyseessä satelliittiantenni, tv-antenni tai antenniverkko, meiltä saat asennus- ja huoltopalvelut vaivattomasti! Lisäksi teemme tarvittaessa antennijärjestelmien suunnittelutyöt ja myös pienimuotoisemmat antennialan työt asiakkaan toiveiden mukaan.

Teemme laadukkaasti antenniasennukset ja antennihuollot, sekä kaikki niihin liittyvät korjaus- ja laajennustyöt. Meillä on monipuolinen kokemus ja asiantuntemus antenniverkkoasennuksista, joten jokainen yksittäinen työ tehdään sujuvasti vankalla ammattitaidolla. Huoltopalveluumme kuuluu esimerkiksi antennin suuntaus ja lisäpisteasennukset.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta asennus- ja huoltopalvelua kaikenlaisissa antenniverkkoihin liittyvissä tehtävissä. Palvelemme kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä toimialueenamme koko Uudenmaan alue. Ota yhteyttä!