Omakotitalon sähkötyöt Espoo

Sähköpalvelu Kipinä on Espoon alueella toimiva täyden palvelun sähköliike, joka hoitaa kaikki omakotitalon sähkötyöt sujuvasti ja nopeasti. Toteutamme sähkötyöt projektin laajuudesta riippumatta vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Meiltä onnistuu esimerkiksi omakotitalon kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi. Lisäksi teemme kodin pienemmät yksittäiset sähkövikakorjaukset ja muut sähkötyöt. Saat meiltä aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, oli kyseessä sitten kertaluontoinen sähkötyö tai suurempi omakotitalon sähköremontti!

Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa vankalla osaamisella kaikki omakotitalon sähkötyöt Espoossa

Tarvitsetko uudet sähköistykset kylpyhuone- tai keittiöremontin yhteydessä? Ehkä etsinnässä on sähkösuunnittelija ja -urakoitsija vasta rakennusvaiheessa olevaan taloon? Oli suunnitteilla sitten omakotitalon kokonaisvaltainen remontointi tai yksinkertainen sähköasennus, meiltä saat kaikki sähkötyöt samalta toimijalta. Asennamme kodinkoneet, korjaamme sähkölaitteiden viat ja toimitamme tarvittavat lisäosat, valaisimet sekä muut sähkötuotteet. Olemme erikoistuneet myös mm. sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen asennuksiin sekä aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden toimituksiin. Hoidamme omakotitaloon toimivat turvajärjestelmät, tunnelmalliset pihavalaistukset, modernit sähköautojen latauspisteet ja kaiken siltä väliltä!

Omakotitalon sähkötöihin kuuluvat mm:

  • Sähköasennukset
  • Antenniasennukset
  • Aurinkovoimala-asennukset
  • Kaapelointi
  • Sähköauton latauspisteiden asennus
  • Hälytin- ja paloilmoitinjärjestelmien asennukset
  • Sähköasennusten vianmääritykset
  • Huolto-, muutos- ja korjaustyöt
  • Sähkölaitteiden vaihdot, korjaukset ja asennukset
  • Sähkösuunnittelu

Sähkövikapäivystys myös ilta-aikaan ja viikonloppuna

Ilmenikö yllättävä sähkövika? Voit kääntyä puoleemme missä tahansa ongelmatilanteissa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Teemme sähkövikapaikannukset ja -korjaukset laidasta laitaan lyhyelläkin varoitusajalla. Ethän siis jää pohtimaan sulake- tai laitevikaa, tai muuta sähköihin liittyvää häiriötä yksin. Ratkaisu yleisimpiin omakotitalon sähkövikoihin löytyy nopeasti huoltoautostamme! Nopealla sähköpäivystäjällämme on kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet ja varaosat yleisimpien akuuttien ongelmatilanteiden korjaamiseksi.

Jätä omakotitalon sähkötyöt ammattilaiselle!

Kodin sähkötöitä ei tulisi koskaan lähteä korjaamaan itse. Sähkötöiden tekeminen ilman asiantuntijan apua on vaarallista ja johtaa yleensä vain suurempiin ongelmiin. Virheellisesti tehdyt sähkötyöt voivat vahingoittaa kiinteistön muita sähköjä, ja lopputuloksena voit joutua maksamaan sähköjen korjaamisesta vain enemmän. Otathan siis sähkötöiden osalta heti yhteyttä, niin hoidamme kodin sähköt kerralla kuntoon!

Pitkä kokemuksemme omakotitalon sähkötöistä takaa turvallisen lopputuloksen

Huomioimme omakotitalon sähkötöissä aina asukkaiden yksityiskohtaiset toiveet ja tarpeet. Panostamme sähkötöissä asumismukavuuteen, energiatehokkuuteen sekä tietysti sähkötekniikan turvallisuuteen. Omakotitalojen sähkötöitä tehdessä ja sähköjä suunnitellessa kiinnitämme erityistä huomiota nykyaikaisen sähkökulutuksen asettamiin vaatimuksiin. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike, ja meillä on hallussamme S2-luokan urakointioikeus (kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt).

Ota yhteyttä, teemme omakotitalon sähkötöitä kaiken kokoisiin kiinteistöihin Espoossa!

Laadukkaan työnjäljen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen, sujuvaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Teemme sähkötyöt sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa ja pidämme sinut ajan tasalla, mikäli omakotitalossa ilmenee mielestämme muita tarpeita sähkötöille. Laajan verkostomme ansiosta saat meiltä kaikki omakotitalon sähkötyöt samalla tilauksella. Teemme kaikki sähkötyöt samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella, oli kyseessä sitten pienen laitevian korjaus tai suurempaa sähköremonttia vaativa projekti!