Omakotitalon sähkötyöt Helsinki

Sähköpalvelu Kipinältä saat kaikki omakotitalon sähkötyöt Helsingissä. Omakotitalon sähkötöitä voivat olla niin pienet asennukset kuin vanhojen kiinteistöjen suuremmat saneeraukset. Ehkä suunnittelet remonttia tai lisärakentamista, jota varten tarvitset tilojen sähköistystä? Vai haluatko päivittää kaikki omakotitalon sähköt nykyaikaisten vaatimusten mukaisiksi? Tyypillisesti tarpeen sähköjen uusimiselle huomaa, kun kodin sähköt eivät vastaa arjen tarpeita. Omakotitalojen sähkötöitä tehdessä ja sähköjä suunnitellessa tuleekin kiinnittää erityistä huomiota sähkölaitteiden kasvavaan käyttöön. 

Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa vankalla osaamisella kaikki omakotitalon sähkötyöt

Omakotitalon yleisimpiä sähkötöitämme ovat kaikki kodinkoneisiin, pistorasioiden paikkoihin ja valaisimiin liittyvät vaihto-, korjaus- ja asennustyöt. Lisäksi erikoisalaamme ovat antenniasennus, tietoverkkoasennus, aurinkovoimaloiden ja ilmalämpöpumppujen toimitus, rikos- ja palohälytinjärjestelmien asennus, sekä ovi- ja porttipuhelimien asennus. Meiltä onnistuu myös mm. kaapeloinnit, vianmääritykset ja sähkölaitteistojen kuntotutkimukset SETI-sertifioidun kuntotutkijan suorittamana. Hoidamme omakotitaloosi tietysti myös sähköauton latauspisteen!

Yleisimpien sähkövikojen korjaus hoituu nopeasti

Hajosiko kodinkone, ilmastointi tai ilmenikö yllättävä sulakevika? Apu omakotitalon yleisimpiin sähkövikoihin löytyy nopeasti huoltoautostamme! Teemme omakotitaloille pikaisia sähkötöitä ja korjauksia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huoltoautomme varustus kattaa kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet ja varaosat yleisimpiin akuutteihin ongelmatilanteisiin, kuten sähkölaitteiden pienille vikakorjauksille ja osien vaihdoille.

Ethän yritä korjata sähkövikoja tai tehdä kodin sähkötöitä itse!

Hätiköinti ja omat viritelmät ovat aina huonoja ratkaisuja kodin sähkötöiden toteuttamiseksi. Soitathan siis tarpeen tullen heti sähkömiehellemme, niin vältyt isommilta ongelmilta ja suuremmilta kustannuksilta. Omakotitalojen sähkötyöt tulee turvallisuussyistä teettää alan ammattilaisella. Sähkötöiden oikeaoppisuus ja vaatimustenmukaisuus on tärkeää myös kiinteistön vakuutuksen kannalta.

Räätälöidyt ratkaisut kodin sähkötöihin

Huomioimme kodin sähkötöissä aina asukkaiden toiveet. Sähköjen suunnitteluun ja sähköjärjestelmän laajennukseen vaikuttaa oleellisesti niin asumismukavuuteen kuin sähkön käyttötarpeisiin liittyvät tekijät. Teemme sähkötyöt samalla omistautumisella, oli kyseessä minkä kokoinen projekti tahansa. Meihin voit olla yhteydessä niin keittiölaitteiden, valokatkaisijoiden, saunan kiukaan asennuksen kuin kylpyhuoneen sähkötöidenkin osalta. Pieneltäkin tuntuva sähkötyö voi olla avainasemassa omakotitalon sähköjärjestelmän turvallisuuden, toimivuuden ja tehokkuuden kannalta!

Ota yhteyttä ja tilaa omakotitalon sähkötyöt Helsingissä!

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama yritys, jolla on hallussaan S2-luokan urakointioikeus (kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt). Olemme ammattitaitoinen omakotitalon sähkötöihin ja sähköteknisiin ratkaisuihin erikoistunut sähköliike. Laaja verkostomme ja asiantuntijuutemme takaa, että saat samasta osoitteesta kaikki kodin sähkötyöt. Osaamme käsitellä sähköjä myös mm. märkätilojen ja piharakennelmien asettamien erityispiirteiden mukaisesti.

Asiakastyytyväisyys työn lähtökohtana

Panostamme kokonaisvaltaiseen, sujuvaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Teemme sähkötyöt sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa ja pidämme sinut ajan tasalla sähkötöiden etenemisestä. Nopea, mutta turvallinen työskentely on meillä avainasemassa, oli kyse sitten sähkövian korjaamisesta tai laajemmista sähkötöistä. Sähköasentajiemme ajankohtainen osaaminen on yrityksellemme tärkeää, joten huolehdimme säännöllisesti erilaisista koulutuksista ja perehdytyksistä. Näin voimme taata parhaan mahdollisen osaamisen tekemillemme sähkötöille.