LVI Palvelut

KATTAVAT LVI-ALAN PALVELUT AMMATTITAIDOLLA

LVI-Palvelu Kipinä toteuttaa yrityksien ja kotitalouksien tarvitsemat LVI-työt ammattitaidolla! Olemme erikoistuneet erityisesti LVI-asennuksiin ja LVI- huoltoon. Palvelemme laadukkaasti nopeallakin toimituksella – autamme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytämme vain hyväksi havaittuja ja laadukkaita tarvikkeita takaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimialueenamme on koko Uusimaa. Ota yhteyttä – kerro meille toiveesi ja tarpeesi!

Monipuoliset palvelut putkitöistä huoltotöihin

Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti niin erilaiset putkityöt, LVI-asennukset kuin huoltotyöt. Palvelumme kattavat niin yrityksien, yksitystalouksien ja taloyhtiöiden tarpeet, esimerkiksi huolto- ja korjausasennukset hoituvat meiltä kustannustehokkaasti!

Putkiasennukset ja putkiremontit Käyttövesiremontit

Vesikalusteiden huolto- ja asennustyöt
Ilmastointiasennukset ja IV-koneiden vaihdot
Maalämpöjärjestelmät
Kaukolämpöpaketit
Ilmalämpöpumppujen huolto- ja asennustyöt
Ilma-vesilämpöpumppujen huolto- ja asennustyöt
Lämminvesivaraajien huolto- ja asennustyöt
Kaikkien järjestelmien myynti ja varaosatoimitukset

Asennukset, huollot ja korjaukset

Meiltä onnistuvat niin pienurakat, muutostyöt kuin peruskorjaukset. Toteutamme niin keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin liittyvät asennukset sekä taloyhtiöiden huolto- ja korjausasennukset. Hoidamme vankalla kokemuksella myös niin pientalojen uudis- ja korjaustyöt kuin toimisto- ja liikekiinteistöjen työt.

Putkimies nopeasti paikalla

Olemme pieni ja joustava organisaatio, joten pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Pikaisia toimia edellyttäviä asennuksia tai vikakorjauksia varten apu löytyy huoltoautopalveluistamme. Huoltoautoissamme on kattava varustus sekä varaosat yleisimpiä pientöitä varten. Tyypillisiä huoltoautomme töitä ovat nopeat vikakorjaukset, asennukset ja osien vaihdot. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus.

Asiakaslähtöistä palvelua alusta loppuun

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Pyrimme myös tekemään työn mahdollisimman vähällä häiriöllä. Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi kylpyhuoneestaan tai wc-tilastaan niin pian kuin mahdollista. Palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti. Opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään myös projektin jälkeen.

Laadukkaat työvälineet ja työnjälki

Kun asiakas tarvitsee LVI-palvelua, ammattitaitoiset putkiasentajamme ovat valmiina auttamaan. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat. Hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuremmat remontit. Asennamme remontin yhteydessä uudet putkistot niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Tietyt työtehtävät kuuluvat ainoastaan ammattitaitoiselle putki- tai LVI-asentajalle. Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia.

Pyydä tarjous – anna alan ammattilaisen auttaa

Tarvitsetko alan ammattilaisen apua putkitöissä tai LVI-asentamisessa? Teemme kaikki isot ja pienet yrityksien, kotitalouksien ja taloyhtiöiden tarvitsemat LVI-asennukset ja putkityöt. Kerro meille millainen remontti tai huoltokohde on kyseessä ja jätä meille tarjouspyyntö. Autamme mielellämme nopeallakin aikataululla!

Olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta! Päivystävä putkimies palvelee myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja kutsu putkimies paikan päälle!