Sähköauton latauspiste

Helsinki, Espoo, Vantaa & pääkaupunkiseutu

Sähköauton latauspiste kotiin

Sähköpalvelu Kipinä tekee sähköautojen latauspisteiden asennukset ammattitaidolla toimialueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Sähköauton latausta varten niin kotiin, kesämökille kuin muuhun kiinteistöön voidaan asennuttaa sähköauton latauspiste, joka valitaan kiinteistön sähköverkon kapasiteetti huomioiden. Sähköauto latautuu latauspisteen avulla huomattavasti nopeammin ja ennen kaikkea turvallisemmin kuin tavallisen pistorasian kautta. Tavallisen pistorasian kautta sähköauton latausta suositellaan vain tilapäisesti tai hätätilanteissa. Tämä siitä syystä, ettei pistorasiaa ole suunniteltu kestämään pitkää yhtäjaksoista käyttöä, sillä pistorasia voi lämmetä, jolloin tulipalon riski kasvaa. Myöskään pistorasiaan sopivan kaapelin teho ei vastaa sähköautojen latauskapasiteettia.

Latauspiste kotona tuo huomattavia hyötyjä sähköauton käytölle sillä sähköauton latauspiste mahdollistaa koko sähköauton latauskapasiteetin käytön. Kodin sähköjärjestelmään harvemmin tarvitsee edes tehdä muutoksia latauspistettä asennettaessa. Sähköauton lataus onnistuu kotiin asennetun latauspisteen kautta helposti ja nopeasti. Sähköpalvelu Kipinän sähköalan asiantuntijat auttavat valitsemaan kotiin sopivan sähköauton latauspisteen ja tarkistamaan sähköjärjestelmän kapasiteetin. Meiltä saat latauspisteen käyttövalmiiksi asennettuna. Yksityiset kotitaloudet voivat myös hyödyntää kotitalousvähennyksen kotiin hankittavan sähköauton latauspisteen asennustöistä.

Sähköauton latauspisteen hankinta ja asennus taloyhtiöön

Sähköpalvelu Kipinä asentaa sähköautojen latauspisteitä myös muun muassa taloyhtiöiden parkkipaikoille. Mahdolliset sähköjärjestelmän muutokset voidaan suorittaa samalla kustannustehokkailla ratkaisuilla. Sähköauton latauspiste taloyhtiön parkkipaikalla mahdollistaa mielekkään käyttökokemuksen sähköauton omistajalle. Latauspisteiden asennus on järkevää etenkin siinä vaiheessa, kun yhä useampi taloyhtiön asukas on hankkinut tai hankkimassa sähköauton talouteensa. Sähköautojen latauspisteiden hankinnasta taloyhtiö päättää yhtiökokouksessaan. Me Sähköpalvelu Kipinässä voimme tehdä arvion sähköautojen latauspisteiden urakasta ja kustannuksista taloyhtiöllenne sekä antaa lisätietoa päätöksenteon tueksi.

Usein taloyhtiön kiinteistön sähköjärjestelmään tulee tehdä muutostöitä sähköautojen latauspisteiden asennusta varten. Asumisen rahoitus- ja kehityskeskus ARA haluaa edistää sähköautojen latausmahdollisuuksien yleistymistä ja näin ollen myöntää avustusta taloyhtiöille, jotka ovat hankkimassa sähköautojen latauspisteitä. Avustuksella halutaan osaltaan vaikuttaa myös sähköautonkannan kasvattamiseen. Taloyhtiöille tarkoitetusta avustuksesta saa lisätietoa täältä.

Sähköpalvelu Kipinä auttaa niin latauspisteiden hankinnassa, asennuksessa kuin sähköjärjestelmien kartoituksessa. Voimme myös kartoittaa kuinka monta sähköauton lataupistettä taloyhtiön parkkipaikalle kannattaisi asentaa. Nykyaikaiset latauspisteet ovat sekä teknisesti luotettavia että helppokäyttöisiä ja siten kannattava investointi. Latauspisteet parkkipaikalla nostavat myös taloyhtiön arvoa.

Sähköauton asennusten asiantuntija

Sähköauton latauspiste mahdollistaa auton turvallisen ja nopean lataamisen. Tavallista pistorasiaa ei suositella sähköauton jatkuvaan lataukseen, vaan sähköautoa varten kotiin tulisi asennuttaa tarkoitukseen soveltuva sähköauton latauspiste. Latauspisteitä voidaan asennuttaa myös muun muassa kauppakeskusten parkkihalleihin, taloyhtiön parkkipaikalle tai kesämökille.

Sähköasentajamme ovat perehtyneet sähköautojen lataukseen liittyviin vaatimuksiin ja osaavat tarkistaa sähköjärjestelmien kapasiteetin ennen latauspisteen asennusta. Saat meiltä kustannuslaskelman, jossa huomioidaan sekä sähköauton latauspisteen hankinta, asennustyöt sekä tarvittavat sähkötyöt.Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa sähköauton latauspisteiden asennukset sopimuksen mukaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä sähköalan ammattilaisiin ja tilaa sähköauton latauspisteen asennus kauttamme!