SÄHKÖMIES PORVOO

TÄYDEN PALVELUN SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä tekee ammattitaidolla kaikenlaiset sähkötyöt sekä yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Meiltä onnistuu niin kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin, kuin myös pienemmät yksittäiset sähkövikakorjaukset. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Porvoo ja koko Uusimaa. Tarjoamme laadukkaan ja sujuvan palvelun, ja teemme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

SÄHKÖTYÖT LAIDASTA LAITAAN AMMATTITAIDOLLA

Sähköasennusten lisäksi erikoisosaamisemme kattaa antenni- ja tietoverkkojen asennukset ja huollot. Meiltä myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden asennukset ja toimitukset.

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolle on myönnetty S2-luokan urakointioikeus. Tämä tarkoittaa pätevyyttä suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt.

SÄHKÖPÄIVYSTYS – MYÖS VIIKONLOPPUISIN JA ILTA-AIKAAN

Kiireellisissä tilanteissa tavoitat päivystävän sähköasentajan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sähköpäivystys palvelee numerossa 010 322 1250. Kutsu päivystävä sähkömies apuun!

Palvelemme asiakkaita Porvoon ja koko Uudenmaan alueella. Olipa kyseessä pienempi sähköasennus tai laajempi kokonaisvaltainen sähköurakointi, meiltä saat aina asiantuntevan, sujuvan ja laadukkaan palvelun. Ota yhteyttä!