Sähköasennus Helsinki, Espoo & Vantaa - koko Uusimaa

SÄHKÖASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA

Sähköpalvelu Kipinä tekee sähköasennukset laajan kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun, unohtamatta sähkötöihin vaadittavaa asiantuntemusta. Meiltä saat lisäksi aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden asennukset ja toimitukset.

Sähköpalvelu Kipinä sähkömies palvelee teitä seuraavilla paikkakunnilla: HelsinkiEspoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Järvenpää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kirkkonummi – koko Uusimaa alueella.

LAADUKAS JA JOUSTAVA SÄHKÖASENNUS

Palveluumme kuuluu kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsevat sähköasennukset, kiireellisessä tilanteessa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Teemme sähköasennukset aina pienistä yksittäisistä sähkötöistä lähtien suurempiin projekteihin asti, myös julkiselle sektorille.

Olemme täyden palvelun sähköliike ja hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin isommatkin sähkötyöt. Olipa kyseessä sulakkeiden vaihto tai teollisuuslaitoksen sähköistys, toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla.

MITÄ KAIKKEA PALVELUMME KATTAA

Sähköasennuspalveluihimme kuuluu esimerkiksi antenniasennus, tietoverkkoasennus, aurinkovoimala-asennus, rikos- ja paloilmoitinjärjestelmien asennus, sekä ovi- ja porttipuhelimien asennus. Meiltä onnistuu asiantuntemuksella lisäksi yleiskaapelointi, sähköasennusten vianhaku ja siihen liittyen tarvittaessa huolto-, korjaus- ja muutostyöt.

Osaamiseemme kuuluu myös sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaukset, KNX-järjestelmien ohjelmointi ja käyttöönotto, sähkölaitteistojen kunnossapitotarkastus, sähkösuunnittelu ja sähkölaitteistojen kuntotutkimus SETI-sertifioidun kuntotutkijan suorittamana.

Toteutamme sähkötyöt sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksella tai kiinteähintaisena urakkana. Ota yhteyttä!