SÄHKÖMIES JÄRVENPÄÄ

SUJUVASTI PALVELEVA SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä tekee ammattitaidolla erilaiset sähkötyöt ja sähköasennukset Järvenpään ja koko Uudenmaan alueella. Meiltä onnistuu niin pienet sähkövikakorjaukset kuin myös kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennuskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Teemme sähköasennukset sekä yksityisille, että yritysasiakkaille ja myös julkiselle sektorille. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

MONIPUOLINEN JA ASIANTUNTEVA PALVELU

Sähköasennusten lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluu myös antenni- ja tietoverkkojen asennus ja huolto. Meiltä saat myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden asennuksen ja toimituksen.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike ja meillä on S2-luokan urakointioikeus, joka tarkoittaa pätevyyttä suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt turvallisesti.

SÄHKÖPÄIVYSTYS AUTTAA MYÖS VIIKONLOPPUISIN JA ILTA-AIKAAN

Päivystävä sähkömies palvelee kiireellisissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelemme Järvenpään alueella. Sähköpäivystyksen numero 010 322 1250 – kutsu päivystävä sähköasentaja apuun!

Teemme jokaisen työn sujuvasti ja laadukkaasti, olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi yksittäinen sähköasennus. Ota yhteyttä!