SÄHKÖMIES KERAVA

SÄHKÖTYÖT SUJUVASTI JA LAADUKKAASTI

Sähköpalvelu Kipinä on asiantunteva sähköliike, joka palvelee asiakkaita toimialueena Kerava ja koko Uusimaa. Teemme kaikenlaiset sähkötyöt vankalla, monipuolisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi sekä uudisrakennus-, että saneerauskohteisiin, ja autamme myös pienemmissä sähkövikakorjauksissa!

Teemme sähkötyöt yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Panostamme sujuvaan ja laadukkaaseen palveluun, ja teemme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla.

MONIPUOLINEN JA ASIANTUNTEVA PALVELU

Erikoisosaamiseemme kuuluu sähköasennusten lisäksi myös antenni- ja tietoverkkojen asennus ja huolto. Meiltä myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden asennukset ja toimitukset!

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike. Meillä on S2-luokituksen urakointioikeus, joka tarkoittaa pätevyyttä suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt turvallisesti.

PÄIVYSTÄVÄN SÄHKÖASENTAJAN TAVOITAT MYÖS ILTA-AIKAAN JA VIIKONLOPPUISIN

Sähköpäivystys palvelee kiireellisissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelemme Keravan sekä koko Uudenmaan alueella. Soita 010 322 1250 ja kutsu päivystävä sähkömies apuun!

Teemme jokaisen työn sujuvasti ja asiantuntevasti, olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi yksittäinen sähköasennus. Teemme sähkötyöt asiakkaille Keravan ja Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!