SÄHKÖMIES KLAUKKALA

ASIANTUNTEVA SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä on täyden palvelun sähköliike, joka palvelee asiakkaita Klaukkalassa ja koko Uudenmaan alueella. Meiltä onnistuu ammattitaidolla kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin, sekä myös pienemmät sähkövikakorjaukset.

SÄHKÖTYÖT LAIDASTA LAITAAN

Teemme sähköasennukset yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Sähköasennusten lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluu antenni- ja tietoverkkoasennukset ja huollot. Meiltä myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden toimitus ja asennus.

LAADUKAS JA ASIANTUNTEVA PALVELU

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolla on S2-luokan urakointioikeus, eli pätevyys suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt turvallisesti.

PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖASENTAJA PALVELEE MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN

Kiireellisissä tapauksissa päivystävä sähkömies palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sähköpäivystyksemme palvelee asiakkaita Klaukkalan alueella numerossa 010 322 1250.

Olipa kyseessä pienempi yksittäinen sähköasennus, tai kokonaisvaltainen sähköurakointi, meiltä saat aina asiantuntevan ja sujuvan palvelun. Ota yhteyttä!