SÄHKÖASENNUS KAUNIAINEN

ASIANTUNTEVA SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä tarjoaa laadukasta ja asiantuntevaa sähköasennusta tarpeiden mukaan. Autamme isoissa sähköasennus kohteissa, mutta myös pienemmissä sähkövikakorjauksissa. Palvelemme toimialueellamme Kauniainen ja koko Uusimaa.
Palveluihimme kuuluu sähköpäivystys, sähköasennus ja sähköurakointi. Pystymme vastaamaan nopeasti yllättäviin tarpeisiin ja meidät tavoittaa ympärivuorokauden. Meille on tärkeää laadukas lopputulos ja siksi panostamme aina sujuvaan palveluun. Hoidamme työt suunnitelmien mukaan, aikataulussa ja järkihintaan.
Sähköpalvelu Kipinä on osa kotimaista ELFIN sähköurakoitsijoiden ketjua, joka on Suomen suurin sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä.

MONIPUOLINEN PALVELU 

Teemme monipuoliset sähkötyöt niin yrityksille, yksityisille asiakkaille kuin julkiselle sektorille. Toteutamme sähköasennuksia yksityishenkilöiden kotitalouksiin, olipa kyseessä omakotitaloon, kerrostaloasuntoon, rivitaloon tai vapaa-ajan asuntoon tehtävä sähköasennus. Annamme neuvontaa ja tarjoamme parhaat ammattilaiset töiden toteutukseen. 
Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakonti oli kyse uudisrakennuksesta tai saneerauskohteesta. Hyvin tehty sunnitelma sähkötyön toteuttamiseen on ensijaisen tärkeää. Suunnittelulla varmistetaan työn laadukas lopputulos. 
Ammatitaitoiset asentajamme varmistavat sähköasennusten turvallisen suorittamisen. Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolle on myönnetty S2-luokan urakointioikeus. Meillä on pätevyys suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. 
Olemme erikoistuneet sähkötöiden lisäksi antenni- ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon. Sähköpalvelu Kipinä myy, toimittaa ja asentaa myös aurinkopaneelit ja aurinkosähkövoimalat.

ASIAKASLÄHTÖISYYS 

Sähkö on merkittävä osa rakennusta ja asumisviihtyvyyttä. Kun tilaat sähkötyöt ammattilaiselta takaat laadukkaan ja turvallisen sähköistyksen kohteeseen. Hoidamme jokaisen työn ammattitaidolla ja huolellisuudella. Panostamme toimintaamme ja tarjoamme ajankohtaista tietoa ja apua sähkötöiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tarjoamme palvelujamme niin pienille kuin ja suurillekin asiakkaille. Kartoitamme aina asiakkaiden tarpeet ja toiveet ennen töiden aloittamista.
Oli kyse sähkösuunnitelman laatimisesta tai pistorasian asentamisesta, autamme mielellämme. Sähköpalvelu Kipinän tietotaitoon ja laatuun voit luottaa. Toimintaamme kuuluu aina asiakastyytyväisyys, laadukas työnjälki ja aikataulussa tehdyt urakat.

SÄHKÖASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA 

Suosittelemme aina jättämään sähkötyöt kokeneelle ammattilaiselle, jotta asennukset tulevat varmasti turvallisesti tehdyksi. Näin pienennetään myös esimerkiksi sähköpalon riskiä ja ennaltaehkäistään vaurioiden syntyä. Sähkötöistä suurin osa on luvanvaraista työtä, jolloin työn saa hoitaa vain koulutuksen saanut sähköasentaja. Kaikki sähkömiehemme ovat ammattilaisia ja heillä on kokemusta monenlaisista sähkötöistä.
Teemme työt huolella ja hoidamme sähköasennustyön asianmukaisen käyttöönottotarkastuksen. Näin takaamme, että sähkölaitteet toimivat juuri oikealla tavalla: tehokkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti.

PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖMIES ON TAVOITETTAVISSA ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN 

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa ongelmatilanteessa. Teemme sähkövikapaikannukset ja -korjaukset ripeästi ja vankalla kokemuksella. Meillä on kattava ajan tasalla oleva varustus huoltoautoissamme, jolloin paikalta löytyy heti tarvittavat sähkötarvikkeet ja varaosat yleisimpiin akuutteihin piensähkötöihin. 
Sähköasentaja on apunasi kiirellisissä asioissa myös myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tavoitat päivystävän sähkömiehemme puhelinnumerosta 010 322 1250
Ota meihin rohkeasti yhteyttä oli kyse isosta tai pienestä sähkötyöstä!