SÄHKÖMIES NURMIJÄRVI

TÄYDEN PALVELUN SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä on asiantunteva sähköliike, joka palvelee asiakkaita toimialueena Nurmijärvi ja koko Uusimaa. Teemme ammattitaidolla sähkötyöt laidasta laitaan, olipa kyseessä sitten pienempi yksittäinen sähköasennus, tai kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai sähköurakointi uudisrakennus- tai saneerauskohteisiin.

SÄHKÖPÄIVYSTYS PALVELEE MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN

Päivystävä sähkömies palvelee kiireellisissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin! Hätätilanteen sattuessa tavoitat päivystävän sähköasentajan numerosta 010 322 1250

LAADUKAS PALVELU

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolla on S2-luokan urakointioikeus eli virallinen osaaminen suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt turvallisesti. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

SÄHKÖTYÖT LAIDASTA LAITAAN

Teemme sähköasennukset yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Sähköasennusten lisäksi olemme erikoistuneet antenni- ja tietoverkkojen asennuksiin ja huoltoihin. Meiltä myös aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden asennukset ja toimitukset!

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi yksittäinen sähköasennus, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Nurmijärvi ja koko Uudenmaan alue. Ota yhteyttä!