Kotiautomaatio

Sähköpalvelu Kipinältä saat monipuoliset, täysin kiinteistökohtaisesti räätälöidyt kotiautomaatiot. Toteutamme kotiautomaation niin vasta rakennettaviin kohteisiin kuin jo asutuille kodeillekin. Voimme myös muuttaa ja laajentaa olemassa olevaa kotiautomaatiojärjestelmää. Teemme myös kotiautomaatioiden vianmääritys- ja korjaustöitä sekä tarjoamme erilaisia suunnittelupalveluita.

Mitä kotiautomaatiolla tarkoitetaan?

Kotiautomaatiojärjestelmässä kaikki rakennuksen sähkötekniikka liitetään saman käyttöliittymän alaisuuteen. Kotiautomaation avulla kodin eri sähköjärjestelmiä ja -toimintoja on helppo ohjata ja hallita. Nimensä mukaisesti sähkötekniikka toimii parhaillaan täysin automaattisesti! Kotiautomaation etu on ehdottomasti sen energiatehokkuus ja kotiautomaation avulla esimerkiksi rakennuksen valaistus, lämmitys ja ilmanvaihto toimivat aina halutulla tavalla. Kotiautomaatioon voi liittää toimintoja myös jälkikäteen ja se tarjoaa lähes lukemattomia mahdollisuuksia talotekniikan hallinnalle aina vesivuototunnistimista sisäilman laadun tarkkailuun. Järjestelmään voi liittää vaikka pihavalot ja saunan kiukaan!

Kotiautomaatiolla voit ohjata mm. seuraavia toimintoja:

  • Kodin valaistuksen ja himmennyksen säätäminen
  • Lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto
  • Sähköllä toimivat kaihtimet ja verhot
  • Äänentoistolaitteet ja muu viihde-elektroniikka
  • Kodin turvajärjestelmät, kuten murto- ja palosuojausjärjestelmät
  • Energiankäytön mittaus ja hallinta

Kotiautomaation toteuttaminen alkaa laadukkaasta suunnittelusta

Teemme kotiautomaatiolle kattavan suunnitelman ja tarjoamme asiantuntijapalveluita kotiautomaation hankintaa ajatellen. Mikäli siis mietit kotiautomaation toteuttamista kotiisi, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kartoitamme tarpeesi! Sähköliikkeemme on erikoistunut kaikenlaisiin sähköjen suunnitteluun, asennuksiin ja urakointeihin liittyviin töihin. Meillä on pitkä kokemus kiinteistöjen erilaisista sähköistyksistä sekä sähkölaitteiden toiminnallisuuksista. Sen lisäksi, että hoidamme kotiautomaation teknisen toteutuksen, olemme aina innolla mukana ideoimassa esimerkiksi kodin valaistus- ja ilmanvaihtoratkaisuja. Kattava kokemuksemme sähkösuunnittelusta on avainasemassa toimivan ja järkevän kotiautomaation toteuttamiselle.

Kotiautomaatio ja kodin turvallisuus

Kotiautomaatiolla kodin tai vapaa-ajan asunnon turvallisuudesta on helppo huolehtia. Kodin murto- ja palohälytinjärjestelmät, valvontakamerat, liiketunnistimet sekä muut turvatoimet voidaan kätevästi ohjelmoida toimimaan saumattomassa yhteistyössä. Liiketunnistimet voivat aktivoida tai ohjata valvontakameroita ja murto- sekä palohälyttimestä saadaan suoraan lähetettyä ilmoitus vaikkapa talonomistajan puhelimeen tai hätäkeskukseen. Ilmoitukset auttavat, kun et ole itse paikalla – puhelimesta onkin mukava seurailla esimerkiksi kesämökin kuulumisia!

Kotiautomaatio maksimoi asumismukavuuden

Toteutamme kotiautomaatiot järjestelmän laajuudesta riippumatta. Oli toiveissa sitten vain hallita kodin valaistusta tai luoda näyttävä älykoti, suunnittelemme juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Pystymme rakentamaan ja ohjelmoimaan järjestelmämme täysin toiveiden mukaan. Huolellisen tarpeiden kartoituksen ja läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta toimiminen kanssamme on sujuvaa ja nopeaa. Teemme työn ammattitaidolla asiakastyytyväisyyteen panostaen. Ota yhteyttä, niin aloitetaan kotiautomaation suunnittelu!