Sähköalan ammattilainen - Sähköpalvelu Kipinä

SÄHKÖPALVELU KIPINÄ

Sähköpalvelu Kipinä on erikoistunut sähkö-, antenni-, ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon. Meiltä saat myös aurinkovoimaloiden asennukset sekä aurinkovoimajärjestelmien toimitukset. Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt niin yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Piuhamme joustavat – olemme käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sukkelina ammattilaisina pystymme vastaamaan nopeastikin avunpyyntöihin ja yllättäviin tarpeisiin.
Kuulumme kotimaiseen ELFIN sähköurakoitsijoiden ketjuun, Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden muodostamaan valtakunnalliseen yhteenliittymään.

LVI-PALVELU KIPINÄ

Yleisön pyynnöstä perustimme LVI-Palvelu Kipinän täydentämään taloteknillisiä palvelujamme. Nyt meiltä luonnistuvat kaikki LVI-työt. Tarjoamme huoneisto-, kylpyhuone- ja keittiöremontteihin liittyviä asennuksia. Tästä LVI-Palvelu Kipinän sivuille.

VERTO VEDENMITTAUSJÄRJESTELMÄ

Olemme Vercon Oy:n Verto vedenmittausjärjestelmien valtuutettu huoltoliike Uudellamaalla. Teemme Verto-järjestelmien käyttöönotot, huollot ja korjaukset, sekä toimitamme varaosat.