Ilmalämpöpumput & asennus

SÄÄSTÖÄ LAADUKKAILLA ILMALÄMPÖPUMPUILLA

Sähköpalvelu Kipinä asentaa ilmalämpöpumput niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Uudenmaan alueella. Tarvittaessa autamme ilmalämpöpumppujen asennuksessa myös yrityksen tiloihin. Laadukkaat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ja palvelut löydät täältä. Ilmalämpöpumppujen asennuksen hoitaa aina pätevä asentaja, jolta löytyy muun muassa vaadittavat sähköasennusoikeudet sähköasennuksia varten.

Ilmalämpöpumpuilla pystytään kodin tai muun rakennuksen lämmitystä tehostamaan ekologisesti ja edullisesti. Valitsemalla ja asentamalla rakennukseen sopivan ilmalämpöpumpun voidaan lämmityskustannuksissa säästää jopa 40-60 prosenttia. Paras hyöty saadaan, jos laite asennetaan rakennukseen, jossa on ennestään joko sähkö- tai öljylämmitys. Kun ilmalämpöpumpun sisäyksikkö sijoitetaan niin, että se pystyy levittämään lämpöä mahdollisimman laajalle, maksaa investointi itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa.

Autamme valitsemaan valitulle ilmalämpöpumpulle sopiva sijoituspaikan. Yleensä sisäyksikkö sijoitetaan joko olohuoneeseen tai eteiseen. Laitetta ei suositella sijoitettavan keittiöön, sillä rasva ja pöly tukkii ilmalämpöpumpun ja heikentää sen tehoa. Asennamme niin sisä- kuin ulkoyksikön sovitusti. Ulkoyksikkö voidaan sijoittaa melko vapaasti mille tahansa ulkoseinälle. Ulkoyksikkö olisi kuitenkin hyvä sijoittaa mahdollisimman lähelle sisäyksikköä, jotta laitteiden yhdistäminen putkella onnistuisi helpommin.

TYYLIKÄS TAPA LÄMMITTÄÄ JA PUHDISTAA SISÄILMAA

Tyylikkäät Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput sopivat täydellisesti ja huomaamattomasti erilaisiin kohteisiin. Muotoilussa on huomioitu skandinaavinen sisustus ja valittavissa on useampi eri värivaihtoehto. Voit tutustua mallistoon täältä.

Lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa. Kesäisin laitetta voidaan käyttää myös sisätilojen viilentämiseen. Kuumalla kesäsäällä laite viilentää sisätilat miellyttäviksi edullisin käyttökustannuksin. Laitteet on suunniteltu niin, että ne kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja toimivat myös pakkasilla.

SÄÄNNÖLLISTÄ HUOLTOA EI TULISI UNOHTAA

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto ja puhdistus auttavat varmistamaan, että laite toimii tehokkaasti ja oikein. Sähköpalvelu Kipinä suorittaa ilmalämpöpumppujen huoltotoimenpiteitä kaikkialla Uudellamaalla. Ammattilaisen tekemän huollon lisäksi laitteita tulisi puhdistaa ja huoltaa myös omatoimisesti, jottei esimerkiksi suodatin tukkeutuisi. Saat meiltä vinkkejä ja opastusta laitteen huoltoon.

Jos ilmalämpöpumpun asennuksesta on kulunut yli 4 vuotta tai laitteen teho on heikentynyt, suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattitaitoisiin huoltomiehiin. Laitteen ääni saattaa myös muuttua, jos laitteeseen on päässyt roskaa tai se on muuten huollon tarpeessa. Lisätietoa vuosihuollosta ja muista huoltotoimenpiteistä löydät täältä.

Tilaa sinäkin kotiisi energiankulutusta vähentävä ilmalämpöpumppu! Ekologinen ja tehokas tapa saada selvää säästöä lämmityskustannuksiin.