Sähkösaneeraus

Tilaa sähkösaneeraus pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella

Toteutamme sähkösaneeraukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella vankalla kokemuksella. Kiinteistön kokonaisvaltaiseen sähkösaneeraukseen kuuluu mm. vanhojen sähkövetojen purkaminen, sähkösuunnittelu ja -asentaminen sekä uusien sähkölaitteiden vaihtaminen. Teemme kaiken kokoisia sähkösaneerauksia aina pientaloista liiketiloihin. Laadukkaan saneeraustyön lisäksi panostamme asiakastyytyväisyyteen ja palvelun sujuvuuteen. Tutustu sähkösaneeraukseen alta ja ota yhteyttä Sähköpalvelu Kipinään!

Milloin sähkösaneeraus on ajankohtainen?

Sähkösaneeraus on ennen kaikkea tärkeä turvallisuussyistä. Vanhoissa kiinteistöissä, kuten 60-, 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa, sähköjohdot ja sähkötekniikka eivät välttämättä enää vastaa nykyaikaisia sähköstandardeja. Sähkölaitteita käytetään nykyään paljon, jolloin vanha sähköjärjestelmä on paitsi paloturvallisuusriski, myös riittämätön täyttämään asumismukavuuteen tai muuhun kiinteistön käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeita. Sähkösaneerausta kannattaa harkita etenkin, jos:

  • Kiinteistössä on vanhat pyöreät sulakkeet ja/tai sulakkeita on liian vähän sähkölaitteisiin nähden
  • Pistorasioita ei ole tarpeeksi, ne eivät ole haluamissasi paikoissa tai joudut jatkuvasti käyttämään jatkojohtoja
  • Sähköt kuluttavat poikkeuksellisen paljon energiaa
  • Kotitalosi on vanha, etkä ole varma sähköjärjestelmän kunnosta

Monipuoliset sähkösaneeraukset ammattilaiselta

Sähkösaneerauksemme kattaa esimerkiksi pienemmät urakat, muutostyöt, peruskorjaukset, omakotitalojen sähkösaneeraukset ja korjaustyöt, kiinteistön remontteihin liittyvät sähkötyöt, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähkösaneeraukset sekä taloyhtiöiden sähkösaneeraukset. Asiantuntevat sähköasentajamme käyttävät ainoastaan korkealaatuisia sähkötuotteita. Pitkä kokemuksemme sähkösaneerauksista sekä henkilöstön jatkuva koulutus ja perehdyttäminen takaavat vahvan osaamisen ja kestävän lopputuloksen saneerauksen laajuudesta riippumatta.

Sähkösaneerauksen hyödyt kiinteistölle

Kun sähköt on päivitetty nykyaikaiselle tasolle, kotona asuminen ja oleskelu on huomattavasti mukavampaa. Saat lampun paikan ja kännykän laturin juuri sinne, minne haluat, eikä sähkösaneerauksen jälkeen tarvitse miettiä, kestävätkö keittiön sähköt kaikki uudet laitteesi Airfryerista maidonvaahdottimeen! Uusi sähkötekniikka on turvallista ja luotettavaa ja lisäksi saat varmuuden siitä, että koko kodin sähköt on toteutettu samalla menetelmällä. Myös kotisi arvo nousee huomattavasti, kun sinne on tehty ajanmukainen sähkösaneeraus.

Sähkösaneeraus mielessä? Ota yhteyttä niin kartoitamme tilanteesi!

Toteutamme mielellämme kiinteistöösi modernit sähköt, jotta voitte hyvin mielin käyttää sähköä energiatehokkaasti ilman jatkuvia häiriöitä tai suuria turvallisuushaittoja. Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike. Meillä on hallussamme S2-luokan urakointioikeus (kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt). Sähkösaneeraukset toteutetaan sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksella tai kiinteähintaisena urakkana.

Teemme huolellisen kartoituksen aina ennen sähkösaneeraustarpeen toteamista. Tarkistamme kodin tai muun kiinteistön tarpeet perusteellisesti kuntotarkastuksella. Usein sähkösaneerauksen tarpeen osoittaa kuluneet liitokset sekä vaaralliset, jopa laittomat, viritykset kodin sähköissä. Suosittelemme yhteydenottoa, mikäli vähänkään epäilet sähkösaneerauksen tarvetta. Kodin asukkaiden on lähes mahdoton huomata tai tiedostaa kiinteistön sähköjärjestelmän todellisia puutteita ilman ammattilaisen tekemää kuntoarviota.