Sähköliike Helsinki, Espoo & Vantaa - Koko Uusimaa

AMMATTITAITOINEN SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä on täyden palvelun sähköliike, joka on erikoistunut sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen asennuksiin ja huoltoihin. Palvelumme kattaa myös aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden asennukset sekä toimitukset! Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.

MONIPUOLINEN JA SUJUVA PALVELU

Meiltä saat ammattitaidolla sekä pienet, että suuremmat sähköasennukset. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin, ja autamme myös pienemmissä sähkövikakorjauksissa.

Teemme laadukkaasti kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat sähköasennukset ja -huollot. Hätätilanteen sattuessa palvelemme tarvittaessa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin; sähköpäivystys toimii numerossa 010 322 1250 – pyydä päivystävä sähkömies apuun!

SÄHKÖTYÖT LAADUKKAASTI

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike ja meillä on S2-luokan urakointioikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa pätevyyttä suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen sujuvaan ja asiakaslähtöiseen palveluun, ja hoidamme jokaisen yksittäisen samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.