SÄHKÖMIES VANTAA - SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

SÄHKÖTYÖT LAADUKKAASTI

Sähköpalvelu Kipinä on asiantunteva sähköliike, joka palvelee asiakkaita Vantaan ja Uudenmaan alueella. Teemme ammattitaidolla sekä pienemmät, että isommat sähkötyöt; meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennuskohteisiin ja saneerauskohteisiin, sekä myös pienemmät sähkövikakorjaukset.

Sähköasennusten lisäksi olemme erikoistuneet antenni- ja tietoverkkojen huoltoihin ja asennuksiin. Meiltä myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähkövoimaloiden asennukset ja toimitukset!

ASIANTUNTEVA SÄHKÖLIIKE

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolla on S2-luokan urakointioikeus, eli virallinen pätevyys suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt.

Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖMIES TAVOITETTAVISSA MYÖS ILTA-AIKAAN JA VIIKONLOPPUISIN

Sähköpäivystyksemme palvelee kiireellisissä tilanteissa numerossa 010 322 1250 myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystävä sähköasentaja auttaa hätätilanteen sattuessa!

Teemme sähkötyöt sujuvasti ja laadukkaasti asiakkaille Vantaan alueella, olipa kyseessä pieni yksittäinen sähköasennus tai kokonaisvaltainen sähköurakointi. Ota yhteyttä!