SÄHKÖSUUNNITTELUA VAATIVIINKIN TARPEISIIN

Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkista sektoria. Meiltä saat sähkösuunnittelun niin asuin-, liike- ja toimistorakennuksiin kuin julkisiin rakennuksiin. Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissa projekteissa. Hyvin tehty sähkösuunnittelu takaa onnistuneet ja pitkäikäiset sähköratkaisut. Pyydä tarjous ja kerro tarpeesi! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.

Kustannustehokkaasti ja joustavasti

Sähkösuunnittelu onnistuu alan ammattilaiselta joustavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Hoidamme huolellisesti niin yksinkertaisten kuin vaativienkin kohteiden sähkösuunnittelun. Tarkalla, asiakkaan kanssa yhteistyössä tehdyllä, sähkösuunnitelmalla varmistetaan toiminnalliset, turvalliset ja energiatehokkaat sähköjärjestelmät. Sähkösuunnittelun onnistuminen vaikuttaa suuresti kohteen käytännöllisyyteen ja asumismukavuuteen.

Kokonaisvaltaista sähkösuunnittelua

Kartoitamme huolellisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet tarjouspyynnön jälkeen. Tarkka ja käytännönläheinen suunnitelma varmistaa, ettei urakkavaiheessa ole tarvetta lisä- tai muutostöille. Näin estetään myös lisäkustannukset ja pysytään sovitussa budjetissa. Työn valmistuttua, asiakas saa kaikki tarvitsemansa dokumentit. Yhteistyö asiakkaan kanssa takaa oikeat sijainnit kaikille pistokkeille ja sähkölaitteille sekä sopivan valaistuksen määrän.

Valtuutettu sähköliike – pätevä apu sähkötöihin

Meillä on Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta saatu S2-luokan urakointioikeus. Sähköliikkeellämme on siis pätevyys suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. Vankka kokemus, kehitystyö ja säännöllinen henkilöstön koulutus varmistavat asiantuntevan palvelun. Meillä on myös kattava tuntemus erilaisista määräyksistä ja järjestelmistä. Ammattitaitoinen sähkösuunnittelu varmistaa, ettei ikäviä yllätyksiä ilmaannu myöhemmin. Huolellisen suunnittelun avulla varmistamme, että lopputuloksesta tulee halutun kaltainen, olipa kyseessä sitten isompi urakka tai pienempi sähkötyö.

Asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua

Panostamme laadukkaaseen, joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Pidämme huolen, että yhteydenpito on sujuvaa, ja että sovituista aikatauluista pidetään kiinni. Laadukkaan työn lisäksi meille on tärkeää palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti. Haluamme tarjota kaikki sähkötyöt saman katon alta. Siksi meillä on käytettävissä myös pikaisia toimia edellyttäviä asennuksia ja korjauksia varten huoltoauto, jonka ansiosta voit soittaa sähkömiehen apuun nopeallakin varoitusajalla. Palvelemme kaikki asiakkaamme samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä kaikkiin projektin osa-alueisiin.

Kattavat palvelut asennustöistä huoltotöihin

Meiltä saat samasta osoitteesta sähkösuunnittelun, sähköasennukset ja sähköhuollot. Olemme erikoistuneet sähkö-, antenni- ja tietoverkkojen asennuksiin ja huoltoihin. Meiltä onnistuu esimerkiksi kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Saman katon alta saat myös palvelut aurinkopaneeleiden ja aurinkovoimaloiden asennuksiin ja toimituksiin.

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta sähkösuunnittelusta

Autamme mielellämme niin pienemmissä kuin suuremmissa sähkötöissä. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä koko Uudenmaan alueella. Kun tarvitset ammattilaista avuksi Helsinki, Espoo, Vantaa -alueella – pyydä tarjous!