SÄHKÖLIIKE HELSINKI - SOITA SÄHKÖASENTAJA PAIKALLE

TÄYDEN PALVELUN SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä on asiantunteva sähköliike, joka tekee laadukkaasti pienet ja isommat sähkötyöt ja sähköasennukset. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria toimialueenamme Helsinki ja koko Uusimaa. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi sekä uudisrakennuskohteisiin, että saneerauskohteisiin. Autamme myös pienissä sähkövikakorjauksissa.

Sähköasennusten lisäksi olemme erikoistuneet antenni- ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon. Toimitamme ja asennamme myös aurinkopaneelit ja aurinkosähkövoimalat!

SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike, jolla on S2-luokan urakointioikeus, eli virallinen pätevyys suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen sujuvaan ja asiakaslähtöiseen palveluun, ja hoidamme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖASENTAJA TAVOITETTAVISSA MYÖS VIIKONLOPPUISIN JA ILTAISIN

Kiireellisissä tilanteissa sähköpäivystys toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kutsu päivystävä sähkömies apuun! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki sekä koko Uudenmaan alue. Soita 010 322 1250

Olipa kyseessä pienempi yksittäinen sähköasennus tai kokonaisvaltainen sähköurakointi, meiltä saat aina sujuvan ja laadukkaan palvelun. Ota yhteyttä!