Enervent huolto

Ilmanvaihtokoneiden huolto ja korjaus Uudenmaan alueella

Sähköpalvelu Kipinä on Enervent ilmanvaihtokoneiden valtuutettu huoltokumppani. Tarjoamme kattavat ilmanvaihdon huolto-, vianmääritys- ja korjauspalvelut pääkaupunkiseudulla ja kaikkialla Uudenmaan alueella. Lisäksi asennamme Enervent ilmavaihtolaitteet ja LTO-laitteet niin kotien kuin yritysasiakkaidenkin tarpeisiin kiinteistön koosta ja IV-koneesta riippumatta. Tutustu Enervent huoltoon, asennukseen ja korjaukseen alta!

Enervent IV-koneet vaativat osaavaa huoltoa

Enerventin IV-koneiden toiminta perustuu koneellisesti tuotettuun paine-eroon. Enerventin ratkaisuilla voidaan suodattaa ja käsitellä ilmaa äärimmäisen energiatehokkaasti. Tehokkuuden takana on pyörivään lämmönsiirtimeen perustuva lämmöntalteenottojärjestelmä.

Enerventin innovatiiviset ilmanvaihtoratkaisut vaativat asiantuntevaa huoltoa. Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan myötä pölyä ja likaa, jotka aiheuttavat koneen tehon heikkenemistä, mikäli IV-kanavia ei puhdisteta. Enerventin koneilla on pitkä käyttöikä, ja ajan myötä laitteissa voi ilmetä teknisiä vikoja. Sähköpalvelu Kipinältä saat valtuutetut Enervent huollot ja korjaukset kaikkiin IV-koneiden mekaanisiin vikoihin ja osien vaihtoihin. Pitkä kokemuksemme monipuolisten ilmanvaihtojärjestelmien parissa toimimisesta takaa luotettavat huollot ja korjaukset nopeallakin aikataululla. Toimitamme alkuperäiset Enervent suodattimet ja varaosat kaikkiin laitteisiin, jolloin ilmanvaihto toimii suunnitellusti myös korjauksen jälkeen.

Ilmastointikoneiden huolto- ja korjaustöitä:

  • Ilmanvaihtolaitteiden asennus ja huoltotyöt
  • Ilmanvaihtokoneiden vaihdot ja korjaukset
  • Ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihto
  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Huippuimureiden huolto, korjaus ja vaihto
  • Ilmastoinnin mittaus ja säätö
  • LTO-koneiden huolto ja korjaus

Panosta hyvään ilmanvaihtoon

Hyvä ilmanvaihto on tärkeää kaikissa kiinteistöissä niin asumis- kuin työskentelymukavuudenkin kannalta. Enervent ilmanvaihdolla sisäilma pysyy puhtaana ja rakennus terveenä homeesta sekä muista suodattamattoman ilmanvaihdon aiheuttamista haitoista. Hyvän sisäilman merkki on se, että et edes huomaa sitä – kun sisäilma on täydellinen ja IV-koneet pelittävät kuten pitää, et kiinnitä sisäilman kosteuteen, hajuun tai laatuun mitään huomiota. Oikein mitoitettu ja huollettu ilmanvaihtojärjestelmä takaa kiinteistön viihtyvyyden sekä talon rakenteiden kestävyyden.

Enervent ilmanvaihtokoneet

Enervent Zehnder on suomalainen yritys, joka on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja jo vuodesta 1983 lähtien. Enerventin ilmanvaihtolaitteet ovat viimeisintä teknologiaa, ja ne ovat suosittuja sekä asuinkäytössä että isommissa kohteissa, kuten teollisuusrakennuksissa ja kauppakeskuksissa. Enerventin ilmanvaihtokoneiden hyötyjä ovat muun muassa rakennuksen sisäilman raikastaminen ja suodattaminen, tehokas lämmönsiirto sekä sisäilman optimaalisen lämpötilan helppo ylläpito. Tutustu Enerventiin »