Aurinkosähkö Helsinki, Espoo & Vantaa - Uusimaa alue

AURINKOVOIMALOIDEN ASENNUKSET JA TOIMITUKSET

Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa ammattitaidolla aurinkopaneelien ja aurinkovoimaloiden asennukset, sekä aurinkovoimajärjestelmien toimitukset. Palvelemme asiakkaita toimialueena Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uudenmaan alue.

Aurinkosähkö tuotetaan yleensä aurinkokennoilla eli aurinkopaneeleilla, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Aurinkopaneeleja voidaan hyödyntää tarvittaessa pienimuotoiseen sähköntuotantoon sähköverkon ulkopuolella olevilla alueilla ja niillä voidaan myös turvata sähkönsaannin jatkuvuutta.

AURINKOSÄHKÖ – UUSIUTUVAA ENERGIAA

Aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa, joten aurinkoenergian käyttö on myös ympäristöystävällistä; päästöjä ei aiheudu lainkaan. Mikäli kaikki maahan tuleva aurinkoenergia saataisiin hyödynnettyä kokonaisuudessaan, riittäisi noin kahden tunnin aikana maapallolle tuleva aurinkosäteily kattamaan ihmiskunnan vuosittaiset energiatarpeet.

Vuositasolla auringon säteily on Suomessa lähes yhtä suurta kuin Keski-Euroopassa. Jos noin 1% pinta-alasta peitettäisiin aurinkoenergiaa tuottavilla kennoilla/paneeleilla, riittäisi saatava energia täyttämään koko Suomen ympärivuotisen energiantarpeen. Aurinkoenergia on ehtymätön luonnonvara.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!