SÄHKÖMIES KIRKKONUMMI

PALVELEVA SÄHKÖLIIKE

Sähköpalvelu Kipinä on ammattitaitoinen täyden palvelun sähköliike, jonka toimialue on Kirkkonummi ja koko Uusimaa. Teemme sähkötyöt yksityisille asiakkaille, yrityksille ja myös julkiselle sektorille. Meiltä onnistuu asiantuntemuksella kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudisrakennuskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Sähköasentajamme auttaa myös pienemmissä yksittäisissä sähkövikakorjauksissa.

Sähköasennusten lisäksi olemme erikoistuneet antenni- ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon. Meiltä saat myös aurinkosähkövoimaloiden ja aurinkopaneelien asennukset ja toimitukset.

SÄHKÖASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA

Alusta loppuun laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen sujuvaan palveluun, ja hoidamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike ja meillä on S2-luokan urakointioikeus, joka tarkoittaa pätevyyttä suorittaa turvallisesti kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt.

SÄHKÖPÄIVYSTYS – MYÖS VIIKONLOPPUISIN JA ILTA-AIKAAN

Päivystävä sähkömies palvelee kiireellisissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin! Päivystävän sähköasentajan tavoitat numerosta 010 322 1250. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kirkkonummi ja koko Uudenmaan alue.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi yksittäinen sähköasennus, meiltä saat aina laadukasta ja sujuvaa palvelua. Ota yhteyttä!