Sähköurakointi Helsinki, Espoo & Vantaa - Koko Uusimaa Alue

SÄHKÖURAKOINTI VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Sähköpalvelu Kipinä tekee kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä uudisrakennuksiin, että saneerauskohteisiin. Tarjoamme kiinteähintaisia urakoita esimerkiksi liikerakennuksiin, omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa.

Laadukkaan lopputuloksen varmistamme käyttämällä ainoastaan tunnetusti korkealaatuisia sähkötuotteita unohtamatta asiantuntevia sähköasentajia, joilta löytyy monipuolisen kokemuksen tuoma vankka ammattitaito. Selkeyden ja palvelun läpinäkyvyyden vuoksi toteutamme remonttikohteet pääosin tuntiveloituksena. Myös muunlaisesta ratkaisusta voidaan neuvotella toiveesi mukaan.

SÄHKÖTYÖT MONIPUOLISESTI

Palvelumme kattaa esimerkiksi pienurakat, muutostyöt, peruskorjaukset, vahva- ja heikkovirtajärjestelmien kunnossapidon ja huollon, pientalojen sähköistykset ja korjaustyöt, remontteihin liittyvät sähkötyöt, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähkötyöt, taloyhtiöiden huolto- ja korjausasennukset, aliurakointityöt, sekä työmaasähköistyksen ja päivystyspalvelut.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, eli huolehdimme esimerkiksi sujuvasta yhteydenpidosta, sovituista aikatauluista kiinni pitämisestä ja muutenkin asiakaslähtöisestä palveluasenteesta.

Teemme sähköurakointia toimialueenamme pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä!