SÄHKÖLIIKE & SÄHKÖMIES ESPOO

JÄTÄ SÄHKÖTYÖT AMMATTILAISELLE!

Sähköpalvelu Kipinä ja on Espoossa ja koko Uudenmaan alueella toimiva täyden palvelun sähköliike. Teemme kaikki sähkötyöt sujuvasti monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla sekä kotitalouksille, yrityksille, että julkiselle sektorille.

Meiltä onnistuu esimerkiksi kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin, ja teemme tottakai myös pienemmät yksittäiset sähkövikakorjaukset ja muut sähkötyöt. Meiltä saat aina joustavan ja asiantuntevan palvelun, oli kyseessä kertaluontoinen sähköasennus tai kokonaisvaltainen sähköurakointi!

SÄHKÖMIES TAVOITETTAVISSA MYÖS ILTA-AIKAAN JA VIIKONLOPPUNA

Voit kääntyä puoleemme missä tahansa ongelmatilanteissa; teemme sähkövikapaikannukset ja -korjaukset laidasta laitaan vankalla kokemuksella. Hätätilanteen yllättäessä sähköpäivystys palvelee lyhyellä varoitusajalla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Soita 010 322 1250 ja kutsu päivystävä sähkömies apuun!

SÄHKÖASENNUKSET TURVALLISESTI

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike ja meiltä löytyy S2-luokituksen urakointioikeus, eli pätevyys suorittaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt turvallisesti. Jokainen työ tehdään samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamiseemme kuuluu muös antenni- ja tietoverkkojen asennukset ja huollot. Lisäksi myymme, toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit ja aurinkosähkövoimalat. Teemme sähkötyöt ja edellämainitut asennustyöt toimialueenamme Espoo ja muu Uusimaa – ota yhteyttä ja soita sähkömies paikalle!