Sähkösaneeraus Vantaa

Tilaa sähkösaneeraus Vantaalla

Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa kaiken kokoiset sähkösaneeraukset vankalla ammattitaidolla ja lukuisten projektien tuomalla osaamisella. Teemme kaiken kokoisia sähkösaneerauksia Vantaalla esimerkiksi omakotitaloihin, liikekiinteistöihin ja taloyhtiöille. Sähkösaneerauksen tuloksena saat kiinteistöösi nykyaikaisia vaatimuksia vastaavat sähköt, jolloin sähköjä voi hyvillä mielin käyttää energiatehokkaasti ilman jatkuvia häiriöitä tai turvallisuusriskejä!

Sähkösaneeraukset alan ammattilaiselta

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike. Meillä on hallussamme S2-luokan urakointioikeus, mikä tarkoittaa, että toteutamme kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt. Ammattitaitoiset sähköasentajamme käyttävät ainoastaan laadukkaimpia sähkötuotteita ja työvälineitä. Pitkä kokemuksemme erilaisista sähkösaneerauksista takaa toimivan ja kestävän lopputuloksen. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti alan muuttuvien vaatimusten mukaan, jotta pystymme toteuttamaan sähkösaneeraukset aina ajankohtaisella osaamisella.

Sähkösaneerauksemme kattaa esimerkiksi:

  • Omakotitalojen sähkösaneeraukset ja muutostyöt
  • Toimisto- ja liiketilojen sähkösaneeraukset
  • Taloyhtiöiden sähkösaneeraukset

Teemme perusteellisen kuntotarkistuksen, puramme vanhat sähköt, laadimme huolellisen sähkösuunnitelman, uusimme johdot ja liitokset sekä vaihdamme sähkölaitteet. Sähkösaneeraus kattaa tarvittaessa kaikki kaapeloinnit sekä sähkökalusteiden, maadoitusten ja keskusten päivittämiset.

Kodin tai kiinteistön sähkösaneeraus on ajankohtainen etenkin, jos:

  • Kiinteistössä on vanhat pyöreät sulakkeet ja/tai sulakkeita on liian vähän sähkölaitteisiin nähden
  • Pistorasioita ei ole tarpeeksi, ne eivät ole haluamissasi paikoissa tai joudut jatkuvasti käyttämään jatkojohtoja
  • Sähköjärjestelmä kuluttaa poikkeuksellisen paljon energiaa
  • Kiinteistöön on sen elinkaaren aikana tehty esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremontti sähkötöineen, jolloin talossa voi olla sähkötekniikkaa useammalta eri vuosikymmeneltä
  • Kotitalosi on vanha, etkä ole varma sähköjärjestelmän kunnosta

Sähkösaneeraus on ennen kaikkea sijoitus kodin turvallisuuteen

On hyvä muistaa, että vaikka mikään laki ei velvoita päivittämään vanhan omakotitalon rakennusajan standardien mukaisesti tehtyjä sähköjä, niiden uusimista ei voi turvallisuussyistä suositella tarpeeksi. Vanhoissa 60-, 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa sähköjohdot ja sähkötekniikka harvoin enää vastaavat nykyaikaisia sähkö- ja turvallisuusstandardeja. Sähkölaitteiden lisääntynyt käyttö aiheuttaa vanhalle sähköjärjestelmälle suuren rasitteen. Vanhat sähköjärjestelmät nostavat kiinteistön paloturvallisuusriskiä. Sähkön kasvavan kulutuksen aiheuttamat tulipalot ovatkin viime vuosina olleet Suomessa nousussa.

Sähkösaneeraus kannattaa myös asumismukavuuden lisäämiseksi

Vanhojen talojen sähköjärjestelmät ovat turvallisuusriskiensä lisäksi hyvin usein riittämättömiä täyttämään asumismukavuuteen tai muuhun kiinteistön käyttötarkoitukseen liittyviä nykyaikaisia tarpeita. Kun sähköt on päivitetty nykyaikaiselle tasolle, arki ja oleskelu kotona on huomattavasti mukavampaa. Yksi suurimmista asumismukavuuteen liittyvistä ongelmista on kodin riittämätön pistorasioiden määrä. Tarpeen uusille pistorasioille huomaa, kun makuuhuoneessa ei ole paikkaa yöpöydän lampulle ja kännykän laturille, tai keittiötason yllä on vain yksi pistorasia, jonka pitäisi riittää niin kahvikoneelle, maidonvaahdottimelle, blenderille kuin leivänpaahtimellekin. Turvallisuuden ja käyttömukavuuden lisäksi sähkösaneerauksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvon nousuun.

Ota yhteyttä, kun tarvitset sähkösaneerauksen tekijää Vantaalla!

Onko kodissasi tarve sähkösaneeraukselle? Epäiletkö kiinteistön sähköjärjestelmän turvallisuutta? Ota yhteyttä Sähköpalvelu Kipinään matalalla kynnyksellä, mikäli epäilet kodin sähkötekniikan turvallisuutta tai toimivuutta edes hieman. Olemme sähkösaneerauksiin ja monipuolisiin kodin sähkötöihin erikoistunut sähköliike, jonka ripeään toimintaan ja erinomaiseen työnjälkeen voit luottaa!