Sähkösaneeraus Helsinki

Sähkösaneeraukset Helsingissä kaiken kokoisille kodeille ja kiinteistöille

Onko kodin tai liiketilan sähköjärjestelmä uusimisen tarpeessa? Sähköpalvelu Kipinä toteuttaa sähkösaneeraukset Helsingissä pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella. Teemme kaiken kokoisia sähkösaneerauksia esimerkiksi omakotitaloihin, toimistotiloihin ja taloyhtiöille. Perusteellisen sähkösaneerauksen tuloksena saat kiinteistöösi modernit sähköt, jolloin sähköjä voi hyvillä mielin käyttää energiatehokkaasti ilman jatkuvia häiriöitä tai suuria turvallisuusriskejä. 

Aloitetaan kuntokartoituksesta

Kiinteistössä asuvien tai työskentelevien on lähes mahdoton huomata tai tiedostaa sähköjärjestelmän todellisia puutteita ilman ammattilaisen tekemää kuntokartoitusta.  Esimerkiksi vanhoissa omakotitaloissa piilee hyvin usein liitoksiin ja maadoituksiin liittyviä sähköteknisiä ongelmia, joiden kelvollisuutta pystyy arvioimaan vain asiantunteva sähköasentaja. Teemme huolellisen kartoituksen aina ennen sähkösaneeraustarjouksen laatimista. Usein sähkösaneerauksen tarpeen osoittaa juuri vaaralliset, löystyneet, jopa laittomat, viritykset kodin sähköissä. Suosittelemme yhteydenottoa, mikäli vähänkään epäilet sähkösaneerauksen tarvetta.

Monipuoliset sähkösaneeraukset Helsingissä ammattilaiselta

Kattava kokemuksemme sähkösaneerauksista sekä henkilöstön jatkuva koulutus ja perehdyttäminen takaavat onnistuneen lopputuloksen sähkösaneerauksen laajuudesta riippumatta. Asiantuntevat sähköasentajamme käyttävät ainoastaan korkealaatuisia sähkötuotteita ja välineitä.

Kiinteistön kokonaisvaltaiseen sähkösaneeraukseen voi kuulua mm. vanhojen sähkövetojen purkaminen, sähkösuunnittelu, uusien johtojen ja liitosten asentaminen sekä sähkölaitteiden vaihtaminen. Vanhaan sähköjärjestelmään päivitetään tarvittaessa kaikki kaapeloinnit, sähkökalusteet ja keskukset. Sähkösaneerauksemme kattaa esimerkiksi pienemmät urakat, muutostyöt, peruskorjaukset, omakotitalojen sähkösaneeraukset ja korjaustyöt, kiinteistön remontteihin liittyvät sähkötyöt, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähkösaneeraukset sekä taloyhtiöiden sähkösaneeraukset.

Sähkösaneeraus on ennen kaikkea tärkeä kodin turvallisuuden kannalta

Milloin sähkösaneeraus sitten tulisi toteuttaa? Hyvänä muistisääntönä voi pitää kiinteistön ikää. Esimerkiksi omakotitalon sähkösaneeraus tulee usein ajankohtaiseksi, kun talon käyttöikä lähestyy 30-40 vuotta. Vanhoissa 60-, 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa sähköjohdot ja sähkötekniikka harvoin enää vastaavat nykyaikaisia sähkö- ja turvallisuusstandardeja. Sähkölaitteiden lisääntynyt käyttö aiheuttaa vanhalle sähköjärjestelmälle suuren rasitteen.

Sähkösaneerausta kannattaa harkita etenkin, jos: sulakkeita on liian vähän sähkölaitteisiin nähden, pistorasioita ei ole tarpeeksi, joudut jatkuvasti käyttämään jatkojohtoja, sähkönkulutus on poikkeuksellisen korkea tai kotitalosi on vanha, etkä osaa täysin sanoa, onko sähköjärjestelmän toiminta edelleen riittävällä tasolla.

Sähkösaneerauksesta on monia hyötyjä kiinteistölle

Vanha sähköjärjestelmä on paitsi suuri turvallisuusriski, myös usein riittämätön täyttämään asumismukavuuteen tai muuhun kiinteistön käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeita. Tarkoin suunnitellulla sähkösaneerauksella sähköt saadaan päivitettyä nykyaikaiselle tasolle, jolloin kotona asuminen ja oleskelu on huomattavasti mukavampaa. Sähkösaneerauksen jälkeen ei tarvitse miettiä, kestävätkö kodin sähköt kaikkien uusien laitteidesi kulutuksen, tai etsiä jatkuvasti jatkojohtoja kännykän laturipaikan siirtämiseksi. Uusi sähkötekniikka on turvallista ja luotettavaa, ja lisäksi kiinteistön arvo nousee huomattavasti, kun sinne on tehty ajanmukainen sähkösaneeraus. 

Sähkösaneeraus Helsinki – Ota yhteyttä!

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike. Meillä on hallussamme S2-luokan urakointioikeus (eli saamme toteuttaa kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt). Laadukkaan saneeraustyön lisäksi panostamme asiakastyytyväisyyteen ja palvelun sujuvuuteen. Toteutamme sähkösaneeraukset sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksella tai kiinteähintaisena urakkana. Ota yhteyttä!