Sähkösaneeraus Espoo

Sähkösaneeraukset Espoossa vankalla kokemuksella

Sähköpalvelu Kipinä tekee kaiken kokoiset sähkösaneeraukset Espoossa aina pienistä omakotitaloista suurempiin liikekiinteistöihin. Olemme sähkösaneerauksiin sekä monipuolisiin sähköasennuksiin ja -suunnitteluun erikoistunut sähköliike, jonka nopeaan toimintaan ja erinomaiseen työnjälkeen voit luottaa!

Sähkösaneerauksemme Espoossa kattaa esimerkiksi omakotitalojen sähkösaneeraukset ja korjaustyöt, kiinteistön remontteihin liittyvät sähkötyöt, toimisto- ja liiketilojen sähkösaneeraukset sekä taloyhtiöiden sähkösaneeraukset. Puramme vanhat sähköt, teemme huolellisen sähkösuunnitelman, uusimme johdot ja liitokset sekä vaihdamme sähkölaitteet. Päivitämme tarvittaessa kaikki kaapeloinnit, sähkökalusteet ja keskukset. Tutustu ja tilaa sähkösaneeraus Espoossa.

Sähkösaneerauksen tarpeellisuus vanhoihin taloihin ja kiinteistöihin

Vanhoissa kiinteistöissä, kuten 60-, 70- ja 80-lukujen omakotitaloissa, sähköjohdot ja sähkötekniikka ovat usein tulleet jo käyttöikänsä päähän. Sähkösaneeraus on ennen kaikkea tärkeä toteuttaa turvallisuussyistä. Mikäli kotitalosi on vanha, etkä ole varma sähköjärjestelmän kunnosta, voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöösi nykyaikaisten vaatimusten mukaiset sähköt, jotta voitte hyvin mielin käyttää sähköä energiatehokkaasti ilman häiriöitä tai suuria turvallisuushaittoja.

Sähkösaneeraus on tärkeä kiinteistön turvallisuuden kannalta

Vanhojen sähköjärjestelmien aiheuttamat tulipalot ovat viime vuosina yleistyneet Suomessa. Määrä, minkä verran sähköä nykyaikana käytetään, on liian suuri vanhoille, uusimattomille sähköjärjestelmille. On hyvä muistaa, että vaikka mikään laki ei velvoita uusimaan vanhan omakotitalon rakennusajan standardien mukaisesti tehtyjä sähköjä, niiden päivittämistä ei voi turvallisuussyistä suositella tarpeeksi. Kasvavan paloturvallisuusriskin lisäksi vanhan kiinteistön sähköille on tyypillistä niiden yhdenmukaisuuden puute. Kotiin on saatettu sen elinkaaren aikana tehdä esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremontteja, jolloin näiden tilojen sähköihin on todennäköisesti tehty suurempiakin muutoksia. Vanhassa talossa voi siis olla sähkötekniikkaa useammalta vuosikymmeneltä. 

Sähkösaneeraus kannattaa muutenkin kuin turvallisuussyistä

Sähkölaitteita käytetään nykyään huomattavasti enemmän kuin vaikka 30 vuotta sitten. Vanhojen talojen sähköjärjestelmä ei ainoastaan ole turvallisuusriski, vaan hyvin usein myös riittämätön täyttämään asumismukavuuteen tai muuhun kiinteistön käyttötarkoitukseen liittyviä nykyaikaisia tarpeita. Suurimmat asumismukavuuteen vaikuttavat ongelmat kodin sähkötekniikassa ovat sähköjärjestelmän kestämättömyys kaikille sähkölaitteille sekä riittämätön pistorasioiden määrä. Ehkä olet huomannut tarpeen uusille pistorasioille esimerkiksi keittiössä, makuuhuoneessa tai kylpyhuoneessa? Kun sähköt on päivitetty nykyaikaiselle tasolle, kotona asuminen ja oleskelu on huomattavasti mukavampaa. Lisäksi sähkösaneerauksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvon nousuun. 

Ota yhteyttä! Teemme huolellisen kartoituksen sähkösaneeraukselle.

Tarkistamme kodin tai muun kiinteistön tarpeet sähkösaneeraukselle perusteellisesti kuntotarkastuksella. Usein sähkösaneerauksen tarpeen osoittaa löystyneet liitokset, ongelmat maadoituksessa tai vaaralliset viritykset kodin sähköissä. Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen sähkösaneerauksen toteuttamisesta. Hoidamme työn aikataulussa ja asiakastyytyväisyyteen panostaen.

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike. Meillä on hallussamme S2-luokan urakointioikeus (eli teemme kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt). Asiantuntevat sähköasentajamme käyttävät ainoastaan alan parhaita sähkötuotteita ja työvälineitä. Kattava kokemuksemme erilaisista sähkösaneerauksista takaa kestävän ja suunnitelmallisen lopputuloksen. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta pystymme toteuttamaan sähkösaneerauksen vahvalla osaamisella viimeisimpien vaatimusten mukaisesti.